سیاست روز

تحلیل و بررسی مسائل مهم جهان و ایران

سیاست روز

تحلیل و بررسی مسائل مهم جهان و ایران

طرح هدفمندی یارانه‌ها برای جلب و خرید رای مردم


میرحسین موسوی در اظهاراتی، بدون توجه به نظر اقتصاددانان کشور و با توهین به شعور سیاسی مردم، اعلام کرده است که طرح هدفمندی یارانه‌ها برای جلب و خرید رای مردم از سوی دولت است.



به گزارش شبکه ایران، میرحسین موسوی در دیدار با اعضای سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، تلویحا به ریزش شدید هواداران خود برای حضور در آشوب‌های خیابانی اعتراف کرده است.

اعتراف تلویحی به ناکام ماندن پروژه اغتشاش خیابانی

آقای موسوی در سخنان خود مدعی شده که کشور دارای مشکلات عمیق است و با اعتراف تلویحی به عدم موفقیت در پروژه "اغتشاش خیابانی"، گفته است: "نظام ما دچار مشکلاتی شده است که بازتاب آن فقط در تظاهرات خیابانی محدود نمی شود، مسائل و مشکلات خیلی عمیق تر از اینهاست. یکی از اینها همین است که حاکمیت فکر کند با جمع کردن تظاهرات خیابانی مسئله معترضان حل شده است".

وی بدون اشاره به شعارهای خود پیش از انتخابات سال گذشته و اقدامات متفاوتش بعد از اعلام نتایج، اظهار داشته است: "مسئله دروغ مسئله اصلی ما شده و مردم نسبت بدان اعتراض دارند که متاسفانه در همه سطوح حاکمیت و تبلیغات جریان دارد و مردم را نسبت به اصل و اساس این نظام مسئله دار و در باورهاشان تردید ایجاد کرده است". البته آقای موسوی توضیح نداده که منظورش از "مردم" چه کسانی است.


هدفمند کردن یارانه‌ها برای خرید رای است!

آقای موسوی در ادامه سخنان خود، به وضعیت اقتصادی کشور اشاره کرده و با نپذیرفتن آمارهای مراجع رسمی نظیر بانک مرکزی و صندوق جهانی پول که خبر از رشد سرمایه گذاری در ایران داد‌ه‌اند، مدعی شده است که "متوسط نرخ رشد سرمایه گذاری در پنج سال اخیر به حدود 7 درصد کاهش یافته است".

وی همچنین در اظهارنظری جالب، ضمن توهین به مردم و اقتصاددانان کشور گفته است که طرح هدفمندی یارانه ها برای جلب و خرید رای مردم از سوی دولت است!

این اظهارات آقای موسوی درحالی بیان می‌شوند که مدت زمان ریاست جمهوری در ایران نهایتا 8 سال است و شخص رئیس جمهور نمی تواند بیش از دو دوره متوالی، رئیس جمهور ایران شود. آقای احمدی نژاد هم به همین دلیل نمی تواند در دوره آینده انتخابات ریاست جمهوری شرکت کند که نیازی به آنچه وی "خرید آرای مردم" نامیده، داشته باشد.

وی همچنین، بدون ارائه دلیل، آمار مراکز رسمی نظیر بانک مرکزی را زیر سوال برده و مدعی شده است که "موریانه های بی اعتمادی دارد پایه های نظام را می خورد و از درون تهی می کند!"

پخش سخنان امام، چهره امام را مغشوش می‌کند!

آقای موسوی در ادامه سخنان خود به پخش مستند "شاخص" از رسانه ملی که به بررسی سخنان و مواضع بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران می‌پرداخت، اشاره کرده و آن را "ارائه چهره مغشوش از امام" دانسته است!

وی که در پی حوادث سال گذشته، حمایت گسترده رسانه‌های بیگانه و ضدانقلاب را به همراه خود داشته است، رسانه ملی را به "غیرملی بودن" متهم کرده و گفته است: "نوع معرفی امام خمینی از صدا و سیما و رسانه های خارجی، چهره مغشوشی از امام به نسل جوان ارائه می دهد".

این اظهارات آقای موسوی درحالی بیان شده است که بنابر اظهارات فعالان سیاسی، اقدامات وی و اطرافیانش در سال گذشته، نه تنها هیچ قرابتی با خط مشی و مواضع حضرت امام ندارد؛ بلکه در جهت عکس و تقابل با اندیشه‌های امام است.

این تقابل تا به جایی پیش رفت که منجر به هتک ساحت امام راحل از سوی طرفداران آقای موسوی شد و طرفداران وی، عکس حضرت امام را پاره کردند که با اظهارتاسف و خشم گسترده مردم در سراسر کشور روبرو شد.

آقای موسوی همچنین هیچ اشاره‌ای به سخنان و اندیشه‌های حضرت امام درباره مسائلی نظیر "پشتیبانی و تبعیت از ولایت فقیه"، "پذیرش قانون"، "احترام به رای مردم"، "مرزبندی شفاف با بیگانگان" و "پرهیز از اقدامات مخرب علیه نظام" نکرده است.

گفتنی است بسیاری از مسئولان و سیاسیون و نیز 180 نفر از نمایندگان مجلس از برنامه تلویزیونی "شاخص" که در آن مواضع و دیدگاه های امام (ره) پیرامون برخی مسائل مطرح شده بود، قدردانی و حمایت کرده‌اند.

نوشدارو بعد از مرگ سهراب

آقای موسوی در بخش دیگری از اظهارات خود، تلویحا ادعای خود مبنی بر "تقلب" در انتخابات سال گذشته را رد کرده و ضمن متهم کردن نظام به "ناکارآمدی"، گفته است: "اگر حاکمیت می توانست یک کارآمدی نسبی در اداره امور داشته باشد، با هر تخلف انتخاباتی تمکین می کردم".

این اظهارات آقای موسوی در تناقض با سخنانی است که وی پیش از این مطرح کرده بود. آقای موسوی در اولین بیانیه‌ای که بعد از اعلام نتایج انتخابات سال گذشته منتشر کرد، بدون ارائه سند و مدرک، مدعی تقلب در انتخابات شد و اعلام کرد که هرگز تسلیم نخواهد شد.

وی همچنین در ادامه عدم تمکین به قانون، اغتشاشگران را هوادار خود خواند و اعلام کرد که هتک حرمت کنندگان روز عاشورا، "مردم خداجو" هستند.

با این حال، میرحسین موسوی در ادامه سخنان خود خطاب به اعضای سازمان مجاهدین، "اجرای بدون تنازل قانون اساسی را به عنوان خواسته و محور اصلی اصلاحات" دانسته است. البته وی توضیح نداده است که نپذیرفتن رای مردم و عدم تمکین به نظر ملت هم جزو قانون اساسی است یا خیر!

تحریک مردم به احیای آشوب‌ها

 آقای موسوی در پایان این دیدار، به حامیان خود توصیه کرده است که با مردم ارتباط بیشتری داشته باشند. وی گفته است: "تشکل های سیاسی که در کشور فعال هستند، باید بیشتر فعال شوند و تحلیل و بیانیه و ... بدهند و با مردم ارتباط دائمی داشته باشند".

فعالان سیاسی این سخنان آقای موسوی را به دلیل ریزش شدید هواداران جریان اصلاحات در کشور و تلاشی برای احیای این جریان منفعل می‌دانند. این افراد معتقدند بعد از راهپیمایی ده‌ها میلیونی مردم در روز 22 بهمن که از سوی رسانه‌های خبری به عنوان "دفن تاریخی فتنه" نام گرفت، جریان فتنه 88 در موضع انفعالی شدید قرار گرفته است و سران اصلاحات تلاش می‌کنند تا با برخی سخنان و مواضع خود، این جریان را مجددا احیا کنند.

نظرات 1 + ارسال نظر
, شنبه 21 فروردین‌ماه سال 1389 ساعت 02:12 ق.ظ http://www.netsara.ir

سلام امیدوارم که حالتون خوبه خوب باشه. وب جالب و خوبی دارید.در صورتی که تمایل به تبادل لینک با وب منو دارید ، منو با عنوان " نت سرا قویترین موتور جستجو " لینک کنید و در سایت www.lost6.ir نظر بدید و بگید با چه عنوانی لینکتون کنم. موفق باشید

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد